AlexiaDahl.com - Halloween dress by Pinup Girl Clothing AlexiaDahl.com - Halloween dress by Pinup Girl Clothing AlexiaDahl.com - Halloween dress by Pinup Girl Clothing AlexiaDahl.com - Halloween dress by Pinup Girl Clothing AlexiaDahl.com - Halloween dress by Pinup Girl Clothing AlexiaDahl.com - Halloween dress by Pinup Girl ClothingAlexiaDahl.com - Halloween dress by Pinup Girl ClothingKjole: Pinup Couture – Jenny Lantern print // Petticoat: Sams // Øreringe: Luxulite

Hej hej Oktober! Endelig er det tid til Halloween kjoler, brændeovn og varm kakao! Ja man må vel se lyst på det nu hvor sommeren er ovre.

Vi er på vej mod den fineste sæson hvis du spørger mig, træernes falmende farver er noget af det smukkeste jeg ved, og Halloween hygge og stearinlys er da overhovedet heller ikke dårligt.

Selvom jeg elsker mine fraverige sommerkjoler, så må jeg indrømme at det også er ganske hyggeligt at hoppe i et sæson outift, som eksempelvis denne Halloween kjole fra Pinup Couture. Kjolen købte jeg i Pinup Girl Boutique i Los Angeles og har ikke helt kunne få mig selv til at vise den frem før nu. Græskar er unægteligt bare en Halloween ting – ikke?

Nu vil jeg få nydt det sidste af min aften, brændeovnen har varmet lejligheden op og jeg har netop drukket en hjemmelavet cappuchino færdig, ja – livet er faktisk helt O-K!

God søndag læsere!

This post is also available in: English