rockabilly og vintage butikker i LondonAlexias guide til rockabilly og vintage butikker i London

I mandags, faktisk nærmere natten til tirsdag, vendte manden og jeg hjem fra 6 skønne dage i London. Det var min første tur til byen, men uden tvivl ikke den sidste. London er en fantastisk by at finde Rockabilly og 50er tøj, og det er på alle måder værd at rejse efter.

Rockabilly og Vintage butikker  i London på Camden Market

Camden Market er fantastisk når det kommer til at finde kjoler i rockabilly og vintage stilen, det vrimler med små fine butikker. Der er noget for enhver smag og du kan finde alt lige fra ægte vintage kjoler, til lækre tweed jakkesæt, rockabilly kjoler til piger og voksne. Her er mine anbefalinger til at fine Rockabilly og vintage butikker i London.

Rockabilly og vintage butikker i LondonCollectif Camden Market– 36, Camden’s Stables Market, Chalk Farm Rd, London NW1 8AH, Storbritannien – Google maps

En af Collectifs 3 butikker i London, en butik med et godt udvalg at tøj, sko og acessories inden for Rockabilly og 50er stilen.

Rockabilly og vintage butikker i LondonAida Zak Camden Market – Unit 831, Stables Market, Chalk Farm Road, Camden
NW18AH London, United Kingdom  Google maps

Du kender måske mærket fra Collectif som også sælger mærket, men her har du Aida Zaks egen lille fine butik. De har kjoler i rockabilly og 50er stilen både til børn og voksne. Aida Zak sælger repro versioner af kjoler i vintage stilen.

Rockabilly og vintage butikker i LondonThe Arc Camden – 746-747 the north yard, the stables, camden market, chalkfarm road. NW1 8BG London, United Kingdom – Google Maps

En lille fin, og godt skjult butik med nogen high end mærker inden for rockabilly og 50er stilen, her sælges fine Rockabilly kjoler fra bl.a. The Pretty Dress Company, Victory Parade collection og Hell Bunny. Jeg spottede også op til flere Doris Designs petticoats. Der var også op til flere vintage kjoler at spotte.

Ægte Vintage på Camden market

Jeg ved at vintage kjoler er noget som mange søger, personligt er det slet ikke noget for mig. Jeg vil dog sige så meget at Camden er the place to go for at finde Vintage tøj, det er i bogstaveligste forstand over det hele.

Vintage og 40er kjoler i London

Rockabilly og vintage butikker i London Revival Retro – 30 Windmill St, Bloomsbury, London W1T 2JL, UK – Google maps

Revival retro har en central placering i London, den findes i det ret hyggelige Fitzrovia område ikke så langt fra Leicester Square i SOHO. Her har de skønne kjoler i 40er stilen, smukke sko, vintage smykker og hatte. Kjolerne her er i typisk high-end stilen, og ikke den billigste slags, men smukke og i god kvalitet.

Vintage og 50er repro kjoler i London

Rockabilly og vintage butikker i LondonVivien of Holloway – 294 Holloway Rd, London N7 6NJ, UK – Google maps

Hos Vivien of Holloway finder du smukke kjoler i 50er stilen, 40er pencil kjoler, toppe, swing nederdele og fine petticoats. De har ikke så mange forskellige modeller, men der er mange forskellige prints, Her finder du kjoler i rigtig god kvalitet og smukke accessories der passer til de fine kjoler

Rockabilly og vintage butikker i London
Collectif Spitalfields – 69 Brushfield St, London E1 6DE, UK – Google Maps

På det gamle Spitalfields Market finder du, foruden en masse skønne små boder med alt hvad hjertet kan begære, også en en Collectif butik. Butikken her er ikke den største, men de har et fint udvalg hvis man alligevel er i området. Derudover findes der i denne butik både What Katie Did Lingerie og Miss L fire sko. Har du brug for et større udvalg, finder du endnu en Collectif butik inden for 300 meter (den næste på listen).

Rockabilly og vintage butikker i LondonCollectif Commercial street – 58 Commercial St, London E1 6LT, Storbritannien Google maps

Den sidste Collectif butik ud af de 3 i London, er den store å Commercial street. Ca 300 meter fra den i Spitalfields Market. Her har vi butikken som er værd at rejse efter, jeg fik uden tvivl bedst service i denne butik. Her er der lidt mere plads og tid til kunderne, og udvalget af rockabilly og vintage kjoler større end de to andre.

This post is also available in: English