Bryllupsrejse i Hong KongHalluuu derude! Jeg har været lidt stille, men ikke uden grund – jeg har nemlig været på bryllupsrejse i Hong Kong!

Jeg er netop landet og er både træt og øm – men også glad og fyldt med eventyr, det har været en helt og aldeles fantastisk, og ikke mindst anderledes rejse som jeg glæder mig til at skrive om og vise jer billeder af. Ikke mindst de alt for mange køb jeg har gjort i Hong Kong, med alt lige fra skønhedsprodukter jeg ikke forstår et ord af – til japanske kjoler.

Selvom det er sørgmodigt at rejse hjem fra sådan et skønt sted som Hong Kong, så glæder jeg mig virkelig til at sove i min egen seng, og til en god rugbrødsmad. Derudover – så er jeg heller ikke i tvivl om at det langt fra bliver sidste visit til Hong Kong.

… Nu skal jeg bare lige vænne mig til at der ikke er 32 grader hver dag… jeg fryser lidt!

Translation: We’re home again from out honeymoon in Hong Kong, it’s been an adventure and truly amazing. I’m totally in love with Hong Kong and will definitely be back in the future. I can’t wait to write about our trip and show you pictures, and all the silly things i bought. 

I will get some sleep now – Hong Kong is +6 hours, so i can’t wait to get some sleep and a slice of real danish rye bread.