Hong Kong: Hello Kitty restaurant Hong Kong: Hello Kitty restaurant Hong Kong: Hello Kitty restaurant Hong Kong: Hello Kitty restaurant Hong Kong: Hello Kitty restaurant Hong Kong: Hello Kitty restaurant Hong Kong: Hello Kitty restaurant Hong Kong: Hello Kitty restaurantJeg kom i tanke om at jeg slet ikke har vist jer billleder fra noget af det fineste i Hong Kong – en af deres Hello Kitty restauranter! Alt lige fra indretningen til maden var udført til perfektion, der var Hello Kitty mønster på alt. Stedet tiltrak både voksne, ældre og børn og der var ingen tvivl om at Hello Kitty gik lige i hjertet på folk.

Når det er sagt var maden desværre ikke noget at råbe hurra for, og decideret ærgerlig spise – til gengæld var det virkelig nuttet at se på, og det er vel også noget værd – ik?

Noget helt andet: I dag var i øvrigt dagen hvor jeg startede på mit gamle job igen, det føles simpelthen fantastisk at være tilbage, så jeg er lige lidt ekstra glad i dag!

Translation: I totally forgot to show you pictures of probably the cutest thing ever – The Hello Kitty restaurant in Hong Kong. Unfortunately the food was not really good, but the cute food kinda made up for it. 

Btw. today i started at my old job again and it feels incredible to be back.