Jeg forsvandt…før første gang i rigtig mange år så holdte jeg en decideret pause fra bloggen. Det var egentlig ikke noget som jeg havde planlagt, men det skete bare. Det var nødvendigt, jeg havde brug for det.

Den forandring er sket nu, ventetiden er ovre og jeg er glad og jeg har fået overskud igen. Forandringen består i en fremtid som jeg ser frem til, et nyt job – og ikke “bare” et job, men et drømmejob! Det er et drømmejob fordi at stillingen er det jeg vil, og så ikke mindst i et firma som jeg vil være beæret og stolt over at arbejde i.

Så jeg er her altså endnu, jeg lever og jeg har det godt og min mave er fyldt med sommerfugle og glæden over en ny starten.

Jeg beklager ikke, for det var det værd – tak tålmodigheden til jer der stadig er her, jeg er helt og aldeles tilbage.

This post is also available in: English