Rockabilly stil

alexia the d diner 2

alexia the d diner 4

alexia the d diner 5

alexia the d dinerKjole: Collectif // Petticoat: Sams

For et par måneder siden blev jeg kontaktet af et magasin som ønskede at lave en artikel om Rockabilly stilen, i den forbindelse havde de fundet mig, og ønskede at interviewe mig. Det sagde jeg selvfølgelig ja til, og for lidt tid siden var vi også på The D-Diner i Valby for at tage lidt forskellige billeder til magasinet. Fotografen havde massevis ideer, og løb rundt omkring mig for at tage billederne.

Det var ret sjovt, men også lidt grænseoverskridende at sidde med petticoat med milkshake til offentligt skue, tilgengæld synes jeg det var det hele værd for billederne blev ret fantastiske og i bedste rockabilly stil.

Billederne her er dog dem som Jesper fangede af mig, imens fotografen knipsede løs på den anden side.

Nu glæder jeg mig bare til magasinet udkommer her engang til foråret – jeg skal nok sige til når det sker.

Hvad synes i om dem?

Translation: A few months ago i magazine contacted me to do a interview about Rockabily, and a few weeks ago we met up at the D-Diner to do a photoshoot. These images are the ones that my boyfriend took, but i can’t wait to see the final result in the magazine.