Dagens outfit: Bluse – H&M / Nederdel – Asos / Tights H&M

Hvorfor er det lige rød er sådan en skræmmende farve når det kommer til tøj? Synes det er en fantastisk flot farve, men tit så tør folk ikke gå med den fordi den er for opsigtsvækkende eller sexet. Jeg sprang i knaldrød nederdel idag, og har simpelthen haft det fantastisk hele dagen… så fantastisk at jeg straks skyndte mig at bestille en ekstra nederdel af samme slags og farve, for vi ved jo godt at yndlingstøjet bliver slidt og er slet ikke i tvivl om at denne bliver en af mine favoritter.

Jeg håber ikke i er blæst helt væk i stormen, synes det er et vildt ikke-særlig-vinteragtigt-vejr vi har for tiden. Vi har storm ca. en gang om ugen og forårsvarme… synes det er forvirrende. De snakker om 35 m/sek imorgen… hvis det bliver tilfældet kan jeg ikke komme over broen fordi de lukker den, det ville være ret komisk at ringe og meddele at jeg desværre ikke kommer fordi jeg er blæst inde. Men hvis de lukker broen og der blæser så meget er det alligevel ikke sikkert at gå på gaden.

Ikke at det er så sikkert at gå i Malmøs gader alligevel, jeg ved ikke hvor meget i hører om det i Danmark, men siden d. 24 November er der 5 der er blevet skudt her i Malmø, det er ret ubehageligt. Heldigvis er det uden for byen det sker, men man ved jo aldrig hvornår det kommer tættere på. Heldigvis tyder det på at de skærper sikkerheden og sætter ekstra politi ind. Jeg håber de snart finder en gerningsmand.

Translation: Todays outfit. I’m loving this skirt so much that i had to buy an ekstra. I think people should wear red more often, it makes you feel and look great.