DSC_1960
Det er underligt som man finder ud af en masse nye ting man slet ikke vidste om sig selv, når man pludselig skal planlægge sit eget bryllup. Jeg har nok altid haft nogen tanker om hvordan brylluppet skulle være – men alt det ændres efterhånden som det pludselig skal realiseres.

Det er nok fordi at man i drømmene ikke har nogen budgetter, optagede lokationer, for lange gæstelister eller for dyre brudekjoler – men det må jeg nok efterhånden opdage at det altså findes i virkeligheden.

I mellemtiden tager jeg mig selv i at google brudekjoler og lokationer nærmest hver aften, pludselig er det som om at mit liv bare har taget en uventet drejning – men en god en af slagsen, for det her er min store drøm – jeg skal giftes (omg, omg, omg), og jeg glæder mig helt vildt også selvom det måske ikke er gået helt op for mig endnu.

Jeg er sikker på at det nok skal blive rigtig godt, ikke mindst fordi jeg har gode venner og familiemedlemmer som vil hjælpe til, men rejsen dertil kommer til at kræve en del arbejde og nok en del mere end jeg oprindeligt havde regnet med.

Inden længe skal i nok få masser brudekjoler og Bryllups-DIY, jeg skal bare lige nå langt nok til jeg kan slappe af igen – for 8-10 måneder at planlægge et bryllup i er ikke god tid – ikke mindst for budgettet og opsparingen – haha!

Translation: When you dream about your wedding you never have to face budgets, already booked venues, too expensive wedding dresses or too many guests on your guest list. But when you start to plan your own you wedding, you have to face these issues. I never thought of any of this until now. I’m pretty sure the next half year is gonna be a challenge, so i feel very lucky to have friends and family near me to help. I can’t wait to get married to my one and only – and i can’t wait to share it with you guys.