Petticoat: Mint farvet fra Banned // Kjole: Lady V – Taupe Floral Tea dress // Bolero: Banned Swallows

Nogen gange må man godt være lidt heldig – det var jeg i hvert fald da jeg vandt denne fine petticoat på Lucy Londons facebookside. Det er endnu en fra Banned, som virkelig laver nogen fine petticoats til prisen. Derudover er farven enormt fin og sart, et perfekt pastelfarvet petticoat til den efterhånden ret store samling af petticoats.

Denne gang har jeg kombineret outfittet med en fin Bolero fra Banned, som varmer lidt ekstra i de kolde måneder. Jeg elsker at det er en bolero og derfor ikke er så lang som en cardigan, det ser bare lidt mere flatterende ud end de klassiske, til tider lidt firkantede cardigans.

Kjolen er blevet vist en gang før på bloggen, men jeg synes simpelthen at et petticoat i en anden farve skaber et helt nyt outfit, hvad synes i?

This post is also available in: English