I Ursula kjole og Doris Designs petticoat  I Ursula kjole og Doris Designs petticoat     I Ursula kjole og Doris Designs petticoat     I Ursula kjole og Doris Designs petticoatKjole: Sea Witch full circle dress fra Call me Betty Vintage // Petticoat: Doris Designs // Bolero: Banned

Hvor perfekt er den her kjole lige? Jeg elsker den! Den er så sjov og alligevel helt fantastisk, kjolen er med Havheksen Ursula og er fra Call Me Betty Vintage som laver håndsyede kjoler. Jeg købte den i november og fik den først Januar, så jeg har ventet to måneder på denne kjole. Heldigvis var den ventetiden værd, jeg føler mig så fin i den her kjole.

Kjolen har jeg kombineret med et lilla petticoat fra Doris Designs og en Bolero fra Lucy London, så jeg kan holde varmen – det er trods alt lidt for koldt til bare arme endnu.

Nu skal aftenen bruges på afslapning, med et godt glas rom foran fjernsynet – det er lige det jeg har brug for efter en uge med en del jetlag – God weekend derude.

This post is also available in: English