Når man finder noget som er værd at samle på skal man huske at dele det med andre, og det er tilfældet med de 3 næste blogs som jeg er faldet for. Alle 3 er blogs på engelsk, men rigtig fine, og allesammen blogs som jeg synes er et besøg værd:

blogcrushJeg har et blogcrush på The Clothes Horse – hun som et eventyr, alle billederne på bloggen er rent og skær perfektion og så har hun en fantastisk stil – og ikke mindst en virkelig dygtig fotograf. Jeg kan sidde og forgabe mig i flere timer over hendes billeder.

… og så har hun en fin hårfarve!

blogcrush2Jeg har også et blogcrush på The Dainty Squid.. især hendes hår og hendes mod til at hele tiden afprøve nye farver! <3 Amerikansk blogger som farver sit hår i alverdens farver, når hun ikke farver hår tager hun billeder. Hendes blog består primært af billeder som man kan fordybe sig i og blive fascineret af. Derfor kan jeg få timer til at gå med at scrolle hendes blog igennem. 

blogcrush3
Det seneste blogcrush er Larkspur Vintage som jeg er begyndt at følge for nyligt, hun har en utrolig hyggelig blog og en god stil. Hun blogger både om outfits, tips, bolig og skønhed, hvilket lige den type blogindlæg jeg holder mest af, og så synes jeg hendes billeder er inspirerende.

Har du et blogcrush?

Translation: This is 3 of my favourite blogs at the moment.