Los Angeles shoppingJeg har købt hele Los Angeles… næsten i hvert fald. Jeg har især købt alt indholdet fra Pinup Girl Boutique og Unique Vintage i Burbank – AV det blev en dyr omgang. Til gengæld er jeg nu 4 kjoler, 3 nederdele og 2 cardigans rigere og de er allesammen vanvittigt fine og lidt anderledes end mine andre kjoler.

Idag er vi landet i Danmark igen, jeg kunne knap nok få adgang til bloggen fra LA så jeg nød ferien i stedet, det har været fantastisk sjovt og lige hvad jeg havde brug for, også selvom min bankkonto med garanti overhovedet ikke er enig.

Nu skal der soves, jeg er stadig 9 timer bagud og jeg har ikke sovet på flyet… i morgen ringer vækkeuret og så er det tilbage på arbejdet igen i morgen tidlig. Jeg tror jeg fortryder at jeg ikke tog en ekstra fridag i morgen, men den tid den sorg.

I får en god opdatering på det fine indhold af poserne snart, indtil da – God aften derude!

This post is also available in: English