Det er jo ikke noget nyt at julen starter for tidligt hvert år, allerede sidst i oktober bliver gaden pyntet op og jeg synes faktisk at det er okay at de gør det så tidligt, det er jo en mørk tid og lidt lys er vel altid godt.

Men hvad jeg ikke forstår er hvorfor de ikke tænder alt det lys de har sat op? Når det nu skal pryde vores gader hvorfor så ikke uydnytte det? Jeg synes virkelig det er en skam.

Igår var jeg til P-møde på Bodegaen, det var rigtig hyggeligt med juleklip og gløgg (som jeg aldrig lærer at forstå varm rødvin med müsli?? – nej tak) til personalemødet snakkede vi om J-dag som jo er imorgen, og chefen fik den skøre idé at vi jo godt kunne købe kostumer til lejligheden. Det betød at Lene og jeg bevægede og ud på kostumeshopping kl. 20 igår aftes, det var ret sjovt. Heldigvis fandt vi et ret fint et som i kan se på billedet, så jeg bliver rigtig fin imorgen. Haha!

Desværre er jeg blevet halvsyg, så jeg propper mig med pebermyntedråber og masser C-vitamin i form af appelsinjuice, forhåbentligt tager det det værste – i hope!