På det seneste synes jeg selv at bloggen har taget lidt en drejning, personligt en drejning jeg er glad for. Den er begyndt at handle lidt mere om 50’er og Rockabilly som er min store passion. Det betyder, at der er nogen læsere som er forsvundet, og andre er kommet til. Det er sådan det nu engang er at være blogger, selvom jeg tror de fleste hader når vores læsere unfollower os.

Så derfor tænker jeg at det er tid til at lytte til jer, for jeg vil rigtig gerne vide lidt mere om hvad det er i kan lide at læse? og måske også hvad i ikke så godt kan lide at læse? (og håbe det ikke gør alt for ondt at høre).

Jeg har tænkt mig at fortsætte de gamle typer af indlæg: personlige, skønhed, DIY, bolig osv.- men jeg vil rigtig gerne have jeres inputs til blogindlæg i gerne vil have i fremtiden, for jeg ved i har en masse gode ideer og jeg elsker at i gider at følge med.

Så kære bloglæsere, hvad vil i gerne have mere af på bloggen? 

 

English version

 

Tranlation: Lately i feel like the blog has changed, personally i like the change. It has become more about my rockabilly and 50’s passion, and i really love writing about that. Changing what i write about means that i lost some readers and gain others, but as a blogger i think you always hate when readers leaves your blog. 

I’m do not think i’m gonna change what i write about, i’m still gonna do interior, beauty, DIY and personal blog posts. But i do want to hear your thoughts on what you like and maybe not like on my blog. And most of all – what kind of future blog posts do you want to read?