Vores tur til Los Angeles gik desværre ikke helt som håbet, vores fly blev over en time forsinket i København og det betød at flyet mod LA allerede var afgået da vi ankom til Stockholm. Derfor blev vi sendt til Heathrow for at vente der i yderligere to timer, hvorefter vi endelig kunne komme på et fly mod Los Angeles – 6 timer forsinket. SAS fejlede stort og formåede hverken at oplyse os særlig godt eller give os madkuponer hvilket betød at klokken var omkring 13 før vi fik mad, efter vi selv havde opsøgt hjælp i Heathrow – vi havde altså været oppe siden kl 4 og var ret sultne.

Vi ankom i LA til vores hotel næsten 24 timer efter vi var stået op, til et hotel som havde givet os et forkert værelse – og måtte derfor bruge dele af første dag på at skifte værelse.

MEN IDAG… mandag morgen (klokken er lige nu 6.50 om morgenen) starter ferien rigtigt, desværre regner det – men det skal nu nok blive rigtig godt alligevel, og vi har da allerede fået set Hollywood skiltet og et utal af stjerner på fortovet – så det skal nok blive rigtig godt det her.