lad-os-snakke-om-privatlivet
Jeg skriver faktisk sjældent de personlige indlæg – savner i egenlig det? Jeg synes altid den slags er svært at vurdere..?

Nå… men her kommer et af de personlige indlæg fra livet, for det er så let at gemme sig bag ved smil og billeder på bloggen, men livet er bare ikke altid det der ses på billederne. Don’t get me wrong – jeg er okay og har også været det, men jeg har måske bare heller ikke været helt så glad som jeg gerne vil være på det seneste. Nogen gange føler man, at man bevæger sig den rigtige vej i livet og passer ind, og andre gange føler man måske, at man ikke kan opnå det man virkelig ønsker.

Det var noget der gik mig på, og derfor valgte jeg at reagere på det. Jobbet fylder næsten 1/3 del af hverdagen, og derfor skal det bare fungere. Men jeg følte ikke jeg kunne udvikle mig selv i den retning jeg gerne ville, så da muligheden for en ny start bød sig, slog jeg til.

Så jeg smiler lidt mere end jeg plejer, for om 23 dage starter jeg på en frisk – jeg genstarter faktisk. Som i: jeg starter på min gamle arbejdsplads igen. En arbejdsplads som jeg forlod med de mest splittede følelser i verden, og græd over at forlade. Så jeg kunne ikke sige nej da muligheden bød sig, jeg skal tilbage til mange af de gamle kollegaer som allerede har skrevet at de glæder sig til at jeg kommer tilbage, og jeg kan mærke i maven at det er det helt rigtige. Det bliver godt det her, rigtig godt – og jeg er glad!

Translation: Lately i have been feeling like i couldn’t develop myself in the direction i wanted to in my work life. Sometimes you feel like you are in the right spot, and sometimes you feel different. So when i got a chance to start over, took it. I’m actually starting at my old work place and i can’t wait go get back there. I’m really happy about it.