Kjole: Jaguar dress fra Lady V London // Petticoat: Cornflower blue fra Doris designs

Jeg har har været totalt nedlagt af virus i en hel uge – virkelig en hel uge! Jeg har været syg og ynkelig og ikke mindst hostet så meget, at jeg flere gange tænkte at nu måtte jeg da have hostet de lunger op! Det var dog ikke tilfældet, jeg hostede i hvert fald videre.. og gør det stadig lidt, nu lyder jeg dog mest af alt som en søløve.

Når man nu har været så ynkelig i en hel uge, så synes jeg der er noget fantastisk ved at blive sig selv igen. Påføre make-up og hoppe i kjole med petticoat. Det føles rart, nærmest som om man er nyfødt – forestiller jeg mig, jeg husker jo ikke ligefrem min egen fødsel.

Petticoatet er et nyt et af slagsen, det er fra en britisk mærke som jeg for nyligt har forelsket mig i. Mærket hedder Doris Designs og de laver nogen vanvittigt flotte, tykke og bløde kvalitets petticoats. Jeg har allerede tilføjet to petticoats til min samling, og de bliver ikke de sidste – jeg er hooked.

Nu skal jeg bruge det sidste af min aften på at nyde det sidste af søndagen, hvad skal i? 

This post is also available in: English