Lady Vintage sailor tea dress 4        Lady Vintage sailor tea dress Lady Vintage sailor tea dressKjole: Lady Vintage – Nautical print tea dress // Petticoat: Blåt fra Malco Modes // Petticoat: Hvidt fra PRAG

Jeg tror ikke at jeg kan få nok at sailor inspirerede kjoler, jeg er bare fan. Alt lige fra stilen til farvesammensætningen, det er lige mig. Så til ingens stores overraskelse, kunne jeg ikke lade være med at bestille denne her ved Lady Vintage da jeg så den – nogen gange føler jeg at deres prints nærmest designet til mig. En tea dress i sailorstil – og så har den også lommer! Yay!

Denne gange har jeg kombineret kjolen med 2 petticoats i stedet for at nøjes med 1. Det er lidt sjovere, og gør kjolen væsentligt mere fyldig end normalt. Det er nok, hånden på hjertet, lige festligt nok til hverdagsbrug, men til særlige lejligheder kan det være sjovt med lidt mere fylde. Det er i hvert fald en god måde at kombinere flere farver i sit outfit, og med mindre fyldige petticoats kan det måske endda bruges lidt oftere end bare til fest.

God påske derude, nyd nu den sidste gratis fridag!

Psst… der er 20% hos Lady Vintage (affiliate/reklamelink) med koden EASTER20

This post is also available in: English