Best day ever

BEST – DAY – EVER, hang i baggrunden af vores bryllupslokation til brylluppet, meget passende synes jeg. For det var det nemlig, den bedste dag nogensinde, virkelig! Jeg smiler ved tanken om den dag, og folk fortæller mig at jeg lyser helt op, når jeg taler om brylluppet. For det gik nemlig godt alt sammen, heldigvis, og det er jo trods alt det vigtigste.

Vi har brugt de sidste 8 måneder på at planlægge det hele (hvilket for the record, virkelig er kort tid) og især 2 måneder før brylluppet lavede vi ikke andet end at planlægge, købe pynt, betale regninger osv. Nu er det hele nærmest overstået – vi er lykkelige, det er bestemt ikke det, men det er faktisk lidt svært at vænne sig til en dagligdag igen. Ja – det lyder måske nærmest lidt dumt, men jeg kan næsten ikke komme ind i en rutine der ikke involverer at tænke eller planlægge brylluppet. Derudover så savner mine aftener med bedste veninden som orkede at høre på alle mine bekymringer, tossede idéer eller googlede og pinnede løsninger til brylluppet selv under et absurd tidspres.

Jeg ved at jeg nok skal vænne mig til hverdagen igen, og den bliver endda mindre stresset, men det er lidt sjovt – og ret komisk, at noget som var så stressende at planlægge kan blive helt savnet, når det først er overstået.

Nu vil jeg kaste mig over planlægningen af rejsen til Hong Kong, og så vil jeg nyde den sidste del af sommeren, som jeg næsten har helt glemt her i planlægningen. Hvad har i brugt jeres sommer på?

Translation: It’s kinda hard to get back to reality, when you spent the last 8 months planning, googling, pinning, worrying about your wedding day. Happily our wedding day ended up being exactly the BEST DAY EVER. However, now that it’s over, i find it difficult to know what to do with my spare time – i actually miss the stressful planning, and i can’t get used to everyday life at the moment. I’m sure it will come back to me – but for now i’m just restless. It’s a good thing that i can plan the honeymoon instead, while i get used to my post wedding life – haha! As stupid as it sounds – i know!