2012-02-29 00.17.17

Jeg har altid haft et mærkeligt forhold til mad, min familie og ekskærester kan nok fortælle i dagevis om min skrækkelige kræsenhed. Idag kan jeg spise stort set alt, men der er nogen få ting jeg aldrig bliver venner med.

  • Jeg bryder mig ikke om sovs, jeg synes sjældent det gør noget godt – dog ville jeg ikke undvære min brune sovs til en flæskesteg.
  • Jeg kan ikke fordrage selleri, og det er mig en gåde hvordan nogen i hele verden kan spise den grønsag for jeg synes den er helt igennem skrækkelig.
  • Jeg kan ikke lide kartoffelmos, ikke pga. smagen – men konsistensen.
  • Koriander skal dø! Det smager af sæbe – det er ikke til diskussion!
  • Dressing, mayonaise eller remoulade hører heller ikke til på min mad, jeg kan ikke lide det.
  • Hele min barndom var jeg ekstremt kræsen, nu kan jeg lide det meste.
  • Jeg kan sige nej til hjemmebagt kage, men bagerkage kan jeg ikke stå for.
  • I 25 år kunne jeg ikke fordrage kaffe, nu kan jeg ikke klare mig uden.
  • Jeg bryder mig ikke særlig meget om is – det er ubehageligt at spise.
  • Jeg kan ikke og har aldrig kunnet lide eller spise karamel, det smager bare ikke godt.

Jeg ved det, jeg er ikke helt normal.

Hvad er dine mærkelige madvaner eller mærkelige ting du ikke kan lide?

Translation: I do not like  gravy, I think it rarely does any good . /I can not stand celery, and it is beyond me how anyone in the world can eat the vegetable because I think it is truly awful. / I do not like mashed potatoes, not because of the taste – but the consistency. Coriander  should to die! It tastes like soap – it’s not up for discussion! / Salad dressing, mayonnaise or tartar sauce is not going on any of my food, I do not like it. / Throughout my childhood I was extremely picky now, I like most foods./ I can’t say no to cake from the bakery, but homemade is no issue saying no to. / In 25 years I could not stand coffee, now I can’t live without it. /I do not care much for ice – it is unpleasant to eat. / I can not and have never liked or eat caramel, it tastes bad to me.