DSC_6082

DSC_6080

DSC_6058

DSC_6002

DSC_6053

DSC_6048
DSC_6012

DSC_6022

DSC_6029

De sidste mange weekender har været ret pressede, uromantiske og fyldt med planer, så jeg dedikerede weekenden til kæreste weekend, uden Jesper vidste det. Lørdag eftermiddag fik jeg søgt lidt på nettet efter en brunch deal og jeg fandt også en på Rendez-vous som ligger på Skindergade i København. Da jeg havde bestilt brunch tog jeg ind til ham på arbejdet med en kop kaffe to-go, og om aftenen tog en tur i biografen for at se Thor.

Da vi vågnede søndag morgen og tog ind mod byen, den meget meget kolde by havde jeg ikke de store forventninger til Rendez-vous, især fordi jeg desværre ikke altid har været lige heldig med mine oplevelser på caféer og restauranter når man har købt en deal til stedet i forvejen, jeg må dog sige at jeg blev meget positivt overrasket denne gang. Rendez-vous ligger i i en hyggelig kælder på hjørnet af Gråbrødre torv i franske og hyggelige omgivelser, den franske musik spiller i højtalerne og jeg kunne endda høre personalet snakke fransk indbyrdes. Vi fik os et lille, men hyggeligt bord og der gik ikke længe før vi kunne bestille drikkevarer, kort tid efter blev både brunch og drikkevarer serveren på den hyggeligste måde jeg endnu har set. Et højt kagefad i 3 lag kom ind med både brød, frisk fugt, pandekager, croissant pålæg, yoghurt og kager dertil kom der også et blødkogt æg kogt til perfektion.

Jeg kunne mildest talt ikke få armene ned da vi gik fra Rendez-vous, det var virkelig en perfekt oplevelse – og det er på trods af der ikke var bacon til brunchen, men sammensætningen og mængden passede bare perfekt sammen. Brunchen koster 125 kr. normalt, dertil kommer (lækre) drikkevarer, det synes jeg virkelig godt man kan unde sig engang imellem.

Translation: Sunday morning i booked a table for 2 at Rendez-vous in the center of Copenhagen, their brunch was absolutely perfect and the surroundings were really comfortable and cozy. I’m definitely going back there again.