Jeg ved godt jeg har været lidt bagud på bloggen de sidste dage, men jeg kæmper lige nu med at få de sidste detaljer på plads med vores nye lejlighed, og det er lidt frustrerende og tidskrævende – men det er altså grunden til at mit fokus er et andet sted. Derudover er det sommer og det skal man altså nyde – så hvorfor ikke nyde det med en is? Her kommer i hvert fald min anbefaling af et af de bedste is steder i Malmø.DSC_9691

DSC_9698

DSC_9685

DSC_9738

DSC_9705

DSC_9722
lillaglass

 Der findes en lille del af ishimlen i Malmö ved navn “Lilla glassfabriken” den ligger som en sidegade til gågaden lidt for godt gemt, men isen er rigtig god – de findes i øvrigt også i Emporia. Udvalget af is er utrolig imponerende, der findes en hel fryser med sorbet is og endnu en med almindelig flødeis. Alt isen laver de selv med råvarer fra lokale leverandører og uden aromaer, essenser og konserveringsmidler.

Man finder dette lille hyggelige sted ved at gå igennem Malmø’s gågade og gå gennem Holmgångan og efterfølgende ned af Holmgatan til nummer 9, hvis du elsker is vil det uden tvivl være det hele værd.

Hvor finder man ifølge dig den bedste is?

Translation: Recommendation of an amazing icedream place in Malmö called Lilla glassfabriken.