bryllupSom i måske husker så friede Jesper til mig i oktober måned, og siden har bryllupsplanerne været igang. Det går egentlig okay, vi stresser ikke så meget over det – for det skal nemlig slet ikke være så formelt.

Men… den del jeg troede ville være det mindste problem, er efterhånden blevet det største problem. Vi havde begge et ønske om en sen vielse som optimalt set skulle ske ca. kl. 15-16, ikke i kirken da ingen af os er medlemmer eller troende, men på rådhuset.

Det er bare ikke let, det er faktisk umuligt – og det er en smule frustrerende at det der for en selv er noget af det største i vores liv bare skal mødes af sure svar i telefonen og nej hatte i stribevis. ØV siger jeg bare!
Vielser på Københavns Rådhus foregår senest kl. 12 på lørdage, og vælger vi tilbuddet om en udendørs vielse den pågældende dag, så kan vi kun være heldige at få en sen tid hvis vi rammer det rigtige nummer i køen ved tilmeldelse og dermed også får en sen plads i køen. For at gøre det helt firkantet og umuligt, har man valgt et kø system, der betyder at brudeparrene får den næste plads i køen, og altså ikke kan vælge et tidspunkt på dagen. For.. det er der jo ingen der vil have, vel?

Der er da også lige det alternativ at betale for en giftefoged, sådan en koster kun 3800 kr… jeg gentager lige otteogtredivehundrede – det er jo Uffe Elbæk crazy! 3800 kr for 10 minutters arbejde… det er jeg altså for nærig til, så det er heller ikke rigtig en mulighed.

Så jeg er en lille smule frustreret over den manglende fleksibilitet og jahatte på Københavns rådhus, lige nu må valget stå mellem at få det tidspunkt vi ønsker eller -gå på kompromis med noget andet til brylluppet…

Hvad er bedst? Jeg ved det virkelig ikke, jeg river mig nok i håret nogen dage endnu, og så kan det være det hele ser bedre ud om nogen dage.

Jeg troede bare det ville være lettere at planlægge et bryllup.

Translation: Talking about the challenges of planning a wedding.