Det er nok ikke nogen overraskelse at en rockabilly enthusiast som jeg, er vild med 50er musik. For selvfølgelig er jeg det, jeg er helt pjattet med det og det er faktisk det eneste jeg lytter til. For mig er 50er musik noget jeg bliver glad af. Jeg sætter det på om morgenen og cykler på arbejde mens jeg lytter til glad musik, og når frem på arbejdet i ekstra godt humør.

Jeg lytter til det på ferier når vi gør os klar om morgenen, og derhjemme om eftermiddagen hvis jeg skal lave nogen af de kedelige huslige pligter.

Det har taget mig en del tid at finde musik i gammel 50er stil, men jeg har efterhånden samlet mig en rigtig god lang liste på Spotify som jeg vil dele med jer.

Den ultimative 50er og Jazz liste:

Min 50’er liste, uden Jazz musikken:

Jazzlisten:

Har i nogen gode lister jeg kan følge?

This post is also available in: English