AlexiaDahl.com - Lola Ramona Elsa DivaElsa Diva

AlexiaDahl.com - Lola Ramona Elsie Orange tip  Elsie Orange TipAlexiaDahl.com - Lola Ramona Elsie Swing
Elsie Swing

For et par uger siden deltog min BFF og jeg i et Lola Ramona arrangement med gode rabatter, det skulle hurtigt vise sig at jeg var selveste størrelse “Sample Size” hvilket resulterede i et par ekstra, men meget fine køb.

Jeg har altid været helt fjantet med Lola Ramonas skønne sko, deres modeller er fine og farverige – og derfor meget Alexia venlige. Jeg tror efterhånden jeg er oppe på forskellige par og jeg elsker simpelthen mine Lola’er, de er gode at gå i – og så kan man næsten ikke undgå at smile når man har dem på.

Er du fellow Lola Ramona fan? Så kan jeg anbefale at følge deres Facebook side hvor de slår deres events op.

This post is also available in: English