Jeg har været ramt af forkølelse i snart to uger – altså IH slutter det aldrig? Det var sågar med en tur i Disneyland, og det tærer rimelig meget på energien. Jeg er ellers aldrig syg – hele sidste år havde jeg 1 sygedag. Men denne gang skal jeg åbenbart ikke slippe. Så værsgo – hermed den sædvanlige “jeg er virkelig ked af manglen på opdateringer på bloggen.”

Når jeg er syg så gør jeg det eneste fornuftige, shopper mentalt. Det er nemlig væsentligt billigere end rigtig shopping, og så er dømmekraften også mindre udsat. Jeg har samlet mine must-haves til foråret, alle de lækre sager som jeg gerne vil gå foråret i møde med… altså når det engang dukker op.

Miss L Fire Loretta modellen i blå og gul! De er perfekte, og så vanvittigt fine. De passer til ethvert sommer outfit og er et absolut must have i min sommergarderobe.

Skoene forhandles bl.a. ved Dencker Deluxe 

AlexiaDahl.com - Doris Designs petticoats

Doris Designs petticoat i nye farver, jeg vil ha dem alle – især den lyserøde, som er decideret perfektion. Doris Designs har fået nye fine farver hjem og jeg vil gerne tilføje allesammen til min samling.

De kan findes hos Doris Designs

Collectif har vist deres forårs/sommer nyheder frem på deres Facebook side, og jeg tjekker deres side mindst een gang om dagen – for jeg MÅ bare have den icecream dress! Jeg er helt pjattet med dem. Deres Jasmine tropical nederdel er også virkelig fin.

Ovenstående kan ikke forhandles endnu, men Collectif siger de kommer i marts så fingrene er krydset herfra! De vil kunne forhandles på Collectif’s side, når de engang dukker op.

Lady V London har for ganske nyligt tilføjet flere modeller til deres mærke. Så nu rammer de endnu bredere – de har allerede en linie til børn og til plus size. Denne model er “Dirdle” og er en knælængde kjole – perfekt til mig.

Ovenstående modeller og mange andre kan findes hos Lady V London få 25% rabat med koden SUNSHINE25 indtil midnat

This post is also available in: English