I mens jeg redigerer de 1800 billeder fra brylluppet så får i lige et andet blogindlæg – der skal nok komme masser af billeder fra brylluppet og også mere fortælling om den fantastiske dag.

Dagen før brylluppet sov jeg ved min veninde Amalie – jeg sov egentlig ikke særlig meget, eftersom nerverne i høj grad ver begyndt at spille ind. Da jeg vågnede kom Amalie ind med en ikke-morgengave-gave. Altså med andre ord en ekstra gave fra min fantastiske mand.

Få uger før brylluppet havde vi valgt at skifte farvetema fra rød til blå, hvilket havde resulteret i mange håbløse forsøg på at finde en blå taske der ikke var for dyr. Jeg havde fundet een – men dog ikke en særlig pæn en af slagsen, så da jeg åbnede pakken og fandt en lille fin blå håndtaske fra Michael Kors blev jeg lykkelig og glædede mig kun endnu mere til at blive hans frue.

Morgengaven en håndtaske fra Michael KorsTasken var med mig hele dagen igennem brylluppet, jeg er vild med den.

Dagen efter brylluppet er det traditionen tro tid til at give hinanden en morgengave, jeg gav Jesper et ur fra Daniel Wellington og en blazer fra Tommy Hilfiger.

Morgengaven en håndtaske fra Michael KorsAf Jesper fik jeg en anden fin håndtaske fra Michael Kors – perfekt til hverdagsbrug, og lige det jeg stod og manglede mest nu hvor min gamle taske var ved at dø af alderdom.

Morgengaven en håndtaske fra Michael KorsSå nu har jeg intet mindre end to fine blå håndtasker fra Michael Kors, det kunne jeg egentlig sagtens vænne mig til. Jeg er virkelig glad for min morgengave – og glæder mig helt enormt meget til at tage en i brug.

Translation: Before the wedding my husband surprised me by giving a gift, it was a perfect blue handbag from Michael Kors. A perfect bag matching the wedding details. The day after our wedding he gave me another handbag also from Michael Kors. I’m so happy with the gifts he gave me, and can’t wait to start using them