Ja nu gør jeg det igen… ødelægger din økonomi, og så lige efter en så dyr måned som december! Men – det er altså til gengæld et virkelig godt tilbud, for Collectif har 50% på nærmest alt online, og der er altså virkelog mange fine ting.

Jeg startede med en indkøbskurv på 700£ inden rabatkoden, og endte også med at fjerne en del fra kurven – for jeg vil jo spare pengene til Los Angeles om en måned i stedet. Jeg fik dog nogen skønne og fine ting – blandt andet en ny vinterfrakke som jeg glæder mig til at få taget i brug.

Rabatkoden er (som du jo kan se på billedet) FESTIVE50 – Gå til Collectif her.

Du skal i øvrigt være logget ind for at kunne tilføje koden. Forbered dig på lidt kø, det tog mig mange forsøg, men det er ventetiden værd.

Andre udsalg der kan anbefales at kigge på er: Top Vintage – Lady V London med ekstra 10% på udsalgsvarer med koden NY2017 –Voodoo Vixen, Deadly is the female og sidst men ikke mindst Lucky Lola. Alle siderne har nogen ret fine ting i deres udsalg.

This post is also available in: English