Årh… i går var sådan en off-day, og det var bare slet ikke fair for det var nemlig min fødselsdag! Det var bare en af de der dage hvor rækkefølgen på dagen var helt forkert, og tingene bare ikke føles rigtigt.

Når det rammer på ens fødselsdag føles det næsten mere urimeligt, fordi det plejer at være en af de dage hvor man normalt kan spille fødselsdags-trumf kortet, men når humøret ikke er til det – gør det bare ikke den store forskel. Jeg ved ikke engang hvad det var der rigtigt gik galt, måske er det en kombination af vores arbejdsgiver-jul og at have fødselsdag på en mandag?

Så i dag har jeg taget skeen i den anden hånd og startet på en god dag, og i stedet begyndt at se på de positive ting, der er nemlig masser ting at se frem til.

  • Der er nu kun 24 dage til at jeg skal til Los Angeles med min veninde, det er vanvittigt at tænke på! Vi har talt ned i mere end 100 dage og nu er det lige om lidt.
  • Jeg fik mig nogen rigtig fine gaver, og ikke mindst det jeg helst ville have, penge til at kunne forkæle mig selv med en selvindkøbt gave i LA.
  • Jeg har netop modtaget en perfekt fin og ny vinterfrakke som skal indvies i morgen.
  • Verden er fyldt med søde mennesker som ønskede mig tillykke med min fødselsdag igår.
  • Katte der spinder non-stop, kan kun gøre en endnu gladere. Tak til Oscar.
  • Man kan kan få voldsomme mængder af juleslik til ingen penge i januar, og det smager præcis lige så godt som det gjorde op til jul.
  • Jeg er rent faktisk meget gladere nu, end jeg var for et år siden.

Mon ikke det hele nok skal gå alligevel?