alexia the d diner 6

Mit navn er Alexia Dahl [Alæksia], jeg er 30 år og har efterhånden boet i hele Danmark. Jeg er født i Aalborg, opvokset nær Århus, jeg har boet 6 år i Odense hvor jeg fandt min bedre halvdel. Udover Danmark har jeg boet 2 år i Malmø, resten af min familie bor i Sverige – de er alle tilflyttere, storesøsteren bor i skåne og resten af familien bor i Småland (jep, der hvor Emil fra Lønneberg er fra).

Selv er jeg flyttet til Vesterbro i København i vores første andelsbolig, sammen med min bedre halvdel Jesper som jeg skal giftes med til sommer.

Til dagligt har jeg æren af at arbejde med det jeg elsker aller mest – nemlig hjemmesider. Når jeg kommer hjem fortsætter det som oftest her på bloggen hvor jeg skriver om min hverdag og de ting jeg oplever på min vej.

Jeg er en af dem der har været med fra starten, i 2003 startede jeg min første hjemmeside ved navn super-alex.dk (man var vel teenager), her bloggede jeg tit og ofte, dog blev det nok da privatlivet ramlede. Siden har jeg ikke blogget nær så fast, i hvert fald ikke før 2010 hvor jeg igen begyndte med at blogge – siden har intet kunne stoppe mig igen.

Jeg er en stærk og målbevidst kvinde med tillid til mig selv, jeg tror på mig selv og siger min egen mening hvis jeg mener jeg er uenig. Jeg synes selv det er en af de ting der har gjort mig stærk nok til at klare enhver udfordring jeg har mødt på min vej.

Som du nok allerede har gættet er der en 50’er pige gemt i maven på mig, jeg går i rockabilly tøj næsten hver dag, og mine kjoler er nok den type de fleste kun ville finde frem til en fest, men jeg elsker det. Derfor vil du også kunne finde artikler om rockabilly og 50’er tøj og stil her på bloggen.

This post is also available in: English