Pettoats by Dancing days Banned

Pettoats by Dancing days BannedJeg er nok en smule afhængig af petticoats, de er bløde, fine, farverige og gør mig lidt glad i låget. Personligt elsker jeg det look jeg får når jeg ifører mig en petticoat, det er som om om at det ændrer hele outfittet – det er den fedeste accessory når man går med den slags kjoler jeg går med.

Så ja… måske er jeg lidt skør, jeg ejede trods alt allerede 5 andre petticoats (og endda både en blåt og lyserødt – bare andre nuancer), men ikke desto mindre har jeg netop fået to nye ind af døren.

Denne gang harjeg købt to fra Banned – Dancing days, og jeg er simpelthen nødt til at dele min excitement med jer. De er så fine og fyldige, og virkelig gode til prisen. De fleste andre jeg allerede ejer har kostet 700 kr. hvor at de nye kun koster omkring de 350 kr.- men de er næsten lige så fine, og dermed alle pengene værd.

Tippet er hermed givet videre til jer – hvis der nu skulle være nogen af jer som også elsker petticoats.

Skulle du være fristet skal du søge efter Dancing Days by Banned – lifeform petticoat, og dem jeg har købt er 23″, de kan bl.a. købes ved TopVintage – men også mange andre steder, google er din ven.

Translation: So yes, admitted, i am a bit crazy when it comes to petticoats. I already own 5 different ones  and still i just bought two new ones. This time from Dancing days by Banned (their lifeform petticoats), it looked really soft at fluffy on the pictures, and now that they have a arrived i can only confirm that. 

Best part: They are cheap! At least compared to the ones i usually buy, which is about 700 DKK (100$), these are only half that price, and almost as luxurious.