I fredags blev jeg bortført af mine 2 veninder, jeg skulle møde dem med en kuffert og pas på hovedbanen hvorefter turen gik til lufthavnen i en Taxa.

Polterabend i DisneylandJeg fik mit boarding card og først der kunne jeg se at rejsen gik til Paris – mine to veninder gav mig en drømme polterabend – vi skulle nemlig til DISNEYLAND.

Det var en dream come true, jeg har altid drømt om at tage til Disneyland og her fik jeg en hel weekend med de to bedste veninder på det lykkeligste sted i verden – how lucky can one girl be?

Polterabend i Disneyland

Polterabend i Disneyland

Polterabend i Disneyland

Polterabend i Disneyland

Polterabend i Disneyland

Polterabend i Disneyland

Polterabend i Disneyland

Polterabend i Disneyland

Polterabend i DisneylandSå weekenden har været fuldstændig computer fri, men i stedet fyldt med glæde, grin, vin, magi og oplevelser. Jeg har følt mig som en prinsesse og fået den bedste polterabend man kunne drømme om. Jeg er virkelig lykkelig over at mit liv er beriget med så fantastiske mennesker der vil gøre så meget for mig.

Selvom jeg er 30 år bliver jeg heldigvis aldrig for gammel til Disneyland, og nu glæder jeg mig bare til at komme tilbage engang igen.

Translation: This weekend my two friends took me to Disneyland Paris for my surprise bachelorette party. It was amazing, fun and absolutely perfect. And i got the best bachelorette weekend anyone could have hoped for. I’m so blessed to have so amazing friends.