En tur i drømmebutikken Besamé Cosmetics i Los Angeles

Besamé Cosmetics Los Angeles  Besamé Cosmetics Los Angeles  Besamé Cosmetics Los Angeles  Besamé Cosmetics Los Angeles Besamé Cosmetics Los Angeles  Besamé Cosmetics Los Angeles  Besamé Cosmetics Los Angeles Besamé Cosmetics Los Angeles

De fleste vintage interesserede kender formentlig til mærket Besamé Cosmetics, som laver den smukkeste vintage inspirerede make-up som overhovedet kan opdrives. Derfor var glæden stor da jeg endelig havde chancen for at besøge en af deres butikker i Los Angeles.

Butikken er præcis som du kan forestille dig – og som du kan se på billederne. Det er den fineste vintage make-up butik, og man har lyst til at købe alt der står på hylderne. Lige fra deres populære cake mascara til deres smukke læbestifter.

Jeg skulle gøre mig umage for at ikke købe det hele, og fik da også begrænset mig til en 1950’er læbestift og 1950’er parfume – man er vel en 50’er pige.

Besamé har butikker både i Burbank og Beverly HIlls i Los Angeles, og er du vintage pige bør du helt sikkert beøsge butikken. Den ligger i øvrigt over for Pinup Vintage – hvis du altså ikke allerede var blevet overbevist.

Jeg har købt hele Los Angeles

Los Angeles shoppingJeg har købt hele Los Angeles… næsten i hvert fald. Jeg har især købt alt indholdet fra Pinup Girl Boutique og Unique Vintage i Burbank – AV det blev en dyr omgang. Til gengæld er jeg nu 4 kjoler, 3 nederdele og 2 cardigans rigere og de er allesammen vanvittigt fine og lidt anderledes end mine andre kjoler.

Idag er vi landet i Danmark igen, jeg kunne knap nok få adgang til bloggen fra LA så jeg nød ferien i stedet, det har været fantastisk sjovt og lige hvad jeg havde brug for, også selvom min bankkonto med garanti overhovedet ikke er enig.

Nu skal der soves, jeg er stadig 9 timer bagud og jeg har ikke sovet på flyet… i morgen ringer vækkeuret og så er det tilbage på arbejdet igen i morgen tidlig. Jeg tror jeg fortryder at jeg ikke tog en ekstra fridag i morgen, men den tid den sorg.

I får en god opdatering på det fine indhold af poserne snart, indtil da – God aften derude!

Hong Kong: Hello Kitty restaurant

Hong Kong: Hello Kitty restaurant Hong Kong: Hello Kitty restaurant Hong Kong: Hello Kitty restaurant Hong Kong: Hello Kitty restaurant Hong Kong: Hello Kitty restaurant Hong Kong: Hello Kitty restaurant Hong Kong: Hello Kitty restaurant Hong Kong: Hello Kitty restaurantJeg kom i tanke om at jeg slet ikke har vist jer billleder fra noget af det fineste i Hong Kong – en af deres Hello Kitty restauranter! Alt lige fra indretningen til maden var udført til perfektion, der var Hello Kitty mønster på alt. Stedet tiltrak både voksne, ældre og børn og der var ingen tvivl om at Hello Kitty gik lige i hjertet på folk.

Når det er sagt var maden desværre ikke noget at råbe hurra for, og decideret ærgerlig spise – til gengæld var det virkelig nuttet at se på, og det er vel også noget værd – ik?

Noget helt andet: I dag var i øvrigt dagen hvor jeg startede på mit gamle job igen, det føles simpelthen fantastisk at være tilbage, så jeg er lige lidt ekstra glad i dag!

Translation: I totally forgot to show you pictures of probably the cutest thing ever – The Hello Kitty restaurant in Hong Kong. Unfortunately the food was not really good, but the cute food kinda made up for it. 

Btw. today i started at my old job again and it feels incredible to be back. 

 

Hong Kong shopping – Skønhedskøb

Jeg føler at jeg købte det meste af Hong Kong med hjem i min kuffert, i hvert fald skønhedsafdelingen af Hong Kong. Det blev til massevis af ansigtsmasker, nose strips,  sjove mascaraer, læbestift i vinflasker, øjenbrynsfarve… og alt der havde en sød indpakning. Så jeg har en hel skuffe fyldt med mærkelige ting der skal prøves af i håb om skønhedsmirakler.

Hong Kong shoppingEn af de få ting som ikke er fra skønhedsafdelingen er den fantastiske ris-former i venstre øverste hjørne, som kan gøre ris katteformet, noget som jeg også har vist frem på min instagram profil for nyligt.

Er i interesseret i at se en video hvor jeg gennemgår købene? 

Translation: My many, many, many Hong Kong beauty buys. Mostly masks and everything that came with a cute packaging, or was too weird not to try. 

Hong Kong must see: Victoria Peak

Victoria Peak - AlexiaDahl.comHvis du nogensinde har været i Hong Kong, eller læst lidt om stedet – så har du nok også stødt på navnet Victoria Peak.

Hvad er Victoria Peak?

Det er den bedste udsigt i Hong Kong, og så er den ret tilgængelig, selv for dem som ikke har lyst til at bestige et bjerg for at nå op til udsigten. Victoria Peak er en stor attraktion i Hong Kong, og der er derfor et decideret shopping center på toppen af bjerget, som indeholder både butikker og restauranter samt Madam Tussauds voksmuseum.

Jeg er virkelig glad for at vi tog turen, til trods for en kø på 1,5 time så er det en vild oplevelse at stå på toppen og nyde den smukke udsigt over Hong Kong!

Tip: Afsæt en halv dag til besøget, og nyd en bid mad eller drink i en af de mange gode restauranter med udsigt over byen. Vil du undgå kø skal du komme tidligt eller efter 18.

Hvordan kommer jeg til Victoria Peak?

Tag til Central MTR station og følg skiltene mod “The Peak tram”, der er ca. 1.5 km og du skal gå op af en ret høj stigning. Gå mod højhuset med det lysende kryds, så skal du nok finde skiltene mod The Peak Tram. Inden du er helt fremme er det en god idé at proviantere sig lidt, og eventuelt besøge et toilet, da du kan blive mødt at en temmelig lang kø som kan tage et par timer at nå igennem.
Du kan vælge at købe billetter til Madam Tussauds voksmuseum og derved opnå fast lane adgang, eller du kan en købe billet til sightseeing bussen som også kører derop (det er dog både dyrt, og kedeligt sammenlignet med en tur i The peak tram).

Victoria PeakKøen bevæger sig ca. hvert 10. minut hvilket passer med hver gang der ankommer et nyt tog, og du skal forvente at det tager tid og er ret varmt at stå at vente. Da vi stod i køen tog det omkring 1,5 time at komme igennem, det var enormt varmt og fugtigt, så vi var ret glade for at have medbragt vand.

the-peakNår du kommer til billetsalget får du tilbudet om at købe billet til The Peak Tram og Sky terrace – køb begge, og gør dig selv den tjeneste at købe dig en return ticket, altså medmindre du ønsker at gå hele vejen ned af et stejl bjerg. Forskellen mellem enkelt og retur billet er så lille at selv hvis du ombestemmer dig, er pengene godt givet ud.

the-peak-tramPrisen for en returbillet er 88HK$ og inkluderer et besøg på toppen af Victoria Peak bygningen (The peak) som har absolut den bedste udsigt over Hong Kong. Turen i selveste trammen (lad os bare kalde det for et tog fra nu af) er helt vildt sjov, det går stærkt og næsten lodret op af bjerget, men udsigten og oplevelsen er fantastisk.

toppen-af-the-peak
Når du ankommer, kommer du ind i The Peak bygningen som er et shoppingcenter med adskellige restauranter. Restauranterne har panorama udsigt ud over Hong Kong og den oplevelse kan bestemt godt anbefales.

Victoria Peak - AlexiaDahl.comUdsigten fra toppen er helt fantastisk og betagende, her kan du se hele Hong Kong by på den ene side, og natur og hav på den anden side.Victoria Peak udsigten

victoria peakVil du gerne udforske lidt mere, er det selvfølgelig muligt igennem kikkerter på toppen.Victoria Peak

victoria-peak-selfieSelfiesticken var også medbragt så der kunne tages et par billeder sammen, med Hong Kong som baggrund.

Vi blev på toppen af The Peak nogen timer, og spiste på en af restauranterne med udsigten over Hong Kong hvor vi fejrede vores 2 måneders bryllupsdag. Har du lyst, kan du med fordel bruge et par timer på Victora Peak og nyde udsigten af Hong Kong by night som også er smukt af et syn.

Turen ned af bjerget foregår også med tog, og går nærmest hurtigere end op af bjerget, du kan også vælge at gå ned af bjerget, men ma går så meget i Hong Kong så vi prioriterede at spare på energien og blive kørt ned af bjerget i stedet.

Translation: A guide to Victoria Peak in Hong Kong, please use the translate function in the right sidebar to read the translated version of the guide. 

Min nye trenchcoat fra Hong Kong

ny-trenchcoat-3

ny-trenchcoat

ny-trenchcoat-2

ny-trenchcoat-4

Da jeg så denne trenchcoat i butikken Hong Kong var jeg faktisk i tvivl om jeg skulle købe den, for jeg havde vel i princippet egentlig ikke brug for en ekstra jakke… vel? Men nu fatter jeg slet ikke at jeg kunne så meget som overveje at gå fra butikken uden. Det er et af mine absolutte favoritkøb fra Hong kong, den passer perfekt til min stil og så kostede den ikke mere end små 310 HKD hvilket er lige omkring 265 kr. – det må siges at være et ret godt køb.

Den er perfekt til de klassiske lunefulde efterårsdage, så det kan jo slet ikke være bedre.

Trenchcoaten er fra et japansk mærke ved navn Redyazel.

Translation: This is one of my absolute favourite things that i bought in Hong kong. This beautiful pale blue trenchcoat, which fits perfectly with my style and dresses. I actually wasn’t sure if i should buy it. since i didn’t need an extra jacket, but now thar i i have it i can’t believe that i ever doubted it.