Det er vigtigt at drømme engang i mellem – så det gør jeg lige et øjeblik, og drømmer om alle de gudeskønne kjoler som jeg gerne vil have, men ikke har råd til. Her kommer mine rockabilly favoritter, som jeg først får råd til når jeg vinder i eurojackpot!

rospecd elizabeth1. Elizabeth kjole fra Retrospecd, et mærke som er ret nyt for mig, men jeg har aldrig i mit liv set så fine kjoler som dem de laver – Amalie’s kjole til brylluppet var også fra det mærke.

pinup couture aurora
2. Aurora kjolen fra Pinup Couture er nok den kjole jeg har sukket mest efter – hold nu op hvor er den bare gudesmuk. Jeg tænker straks Askepot og Disney eventyrer når jeg ser den.

lady v london kjole
3. Lady V of London blomstret kjole den fineste lyse kjole, perfekt til sommerdagene. / 4. Lady V of london fugleprint kjole endnu en favorit fra Lady V of London den den sarte lyserøde kjole med fugleprint – jeg er forelsket! (psst… og nu blev jeg så forelsket at jeg kom til at købe den, fordi den var på udsalg! … og punden er jo også lav)

british retro
5. British Retro er på det sidste begyndt at lave nogen gudeskønne og utroligt flatterende kjoler, denne Bittersweet skull and roses kjole er en af favoritterne

nazare vivien of holloway
6. Nazare kjolerne fra Vivien of holloway – åh hvor er de fine, de er ganske vist lidt mere 40’er stil end egentlig rockabilly, men de er bare så fine og flatterende.

Translation: My current rockabilly dress favorites, i want them all, buuuut probably can’t afford unless i win the lottery or something. Dreaming about the dresses is still allowed though!