AlexiaDahl.com - How i do my victory rollsDet er ved at være tid til en opdatering på hvordan jeg laver mine victory rolls, som er en klassisk del af rockabilly stilen. Det tager tid og tålmodighed, og ikke mindst mange(!!) forsøg. Mist ikke modet, for det tager noget tid – ligesom det tager tid at lære at winge eyelineren rigtigt. Her kommer min vejledning i hvert fald!

Sådan laver jeg mine victory rolls

Det behøver du:

– Hår som minimum er skulderlængde
– Enten en kam med spids eller touperingsbørste
– Gerne en volumengivende tørshampoo eller noget andet som giver struktur
– Hårnåle, gerne dem som er kortere end standard
– Hårspray

AlexiaDahl.com - How i do my victory rollsStart med at opdele dit hår så du tager den sektion du vil bruge, jeg ca. fra øret og op mod kronen af hovedet.

Hvis du som jeg har sideskilling, vil mængden af hår variere i de to forskellige victory rolls, så du skal prøve dig frem for at finde den mængde som passer til dig.

AlexiaDahl.com - How i do my victory rolls
Nu skal du igang med touperingen, her kan du bruge enten en kam med en spids (rat tail comb) eller en touperingsbørste, som jeg bruger.

AlexiaDahl.com - How i do my victory rollsNår du har opdelt håret er det tid til at toupere, touperingen skal være grundlaget for dine victory rolls, så det er vigtigt at du touperer godt.

AlexiaDahl.com - How i do my victory rollsFor at give mere fylde bruger jeg volumengivende tørshampoo fra Maria Nila.

AlexiaDahl.com - How i do my victory rollsSpray godt, for noget ekstra volume og struktur.

AlexiaDahl.com - How i do my victory rollsTag nu det spidsen af det hår du har opdelt, og rul håret omkring 2 af dine fingre, hold det fast men ikke for stramt.

AlexiaDahl.com - How i do my victory rollsRul videre indtil du når ca. 15 cm. fra din hårbund.

AlexiaDahl.com - How i do my victory rollsTag nu håret af fingrende, og dan en løkke som du ruller videre helt ind til kronen.

AlexiaDahl.com - How i do my victory rollsSæt din victory roll fast med en hårnål, eller flere afhængigt af dit behov og tykkelse på håret.

AlexiaDahl.com - How i do my victory rollsTilpas din victory roll og tilføj eventuelt en ekstra hårnål hvis nødvendigt.

AlexiaDahl.com - How i do my victory rollsVidere til næste victory roll, her tager du også håret fra øret og op, hele vejen til din krone, inklusive pandehåret.

AlexiaDahl.com - How i do my victory rollsNu skal der touperes! For at få fylde i pandehåret skal du dele pandehåret i sektioner og toupere godt.

AlexiaDahl.com - How i do my victory rolls Det ser en smule dumt ud – men det bliver bedre.

Når du har touperet færdigt, kan du rede det forreste af pandehåret let for at skjule touperingen.

AlexiaDahl.com - How i do my victory rollsSpray med tørshampoo.

AlexiaDahl.com - How i do my victory rollsGentag nu processen fra før, rul håret omkring 2 fingre og form en løkke.

AlexiaDahl.com - How i do my victory rollsRul løkken stille og roligt ind til kronen.

AlexiaDahl.com - How i do my victory rollsSkub dit hår forsigtigt frem, så det sammen med touperingen danner en flot bue/bump forrest.

AlexiaDahl.com - How i do my victory rollsSæt din victory roll fast med en hårnål (eller flere), og forsøg at skjule den så godt som muligt.

AlexiaDahl.com - How i do my victory rollsTilpas dine victory rolls, så de sidder så ens som muligt, og så slkulle dit resultat gerne ende i stil med det her.

AlexiaDahl.com - How i do my victory rollsNu: HÅRSPRAY!

AlexiaDahl.com - How i do my victory rollsDu er nu færdig med dine victory rolls, og klar til at rocke Rockabilly looket!

This post is also available in: English