Det er ikke en hemmelighed at jeg er lidt af en novelty-print pige. Kjoler med tossede prints er noget af det bedste jeg ved. Så nu hvor julen kun er 3 uger væk (YIKES!), er det også tid til at kigge på nogen af de fine rockabilly julekjoler.

Så her har i 8 juleinspirerede kjoler. Der er alt lige fra diskrete vinter prints og rensdyr, til en julenisse inspireret kjole. Julenissekjolen er ovenikøbet perfekt til julefrokosten.

Mine 8 bud på Rockabilly julekjoler

Rockabilly Julekjoler

1 – Lindy Hop – Winter deer Christmas print // 2 – Lindy Hop – Christmas Baking Print Swing Dress // 3 – Lindy Hop – Nutcracker Print Christmas Dress // 4 – Lindy Hop -Blue Ski Slopes Print Swing Dress // 5 – Hell Bunny – Gigi Christmas Xmas Candy Festive Dress // 6 – Hell Bunny – Blitzen // 7 – British Retro – From Kitty with Love // 8 – Collectif Vintage – Ara Stardust Swing Dress

Min personlige favorit er den sidste i rækken fra Collectif, en diskret og sød kjole med stjerneskud på.

Jeg har været lidt stille på det sidste, men der har været en del på arbejdsfronten. Travlheden har været kombineret med småsygdom, som har varet i flere uger. Den form for småsygdom hvor man hverken er “rigtig syg” eller rask. Der har næsten ikke været fremskridt på sygdommen, og det tager på energien. Derfoor har der ikke været så meget overskud til bloggen. Desuden gør sygdom ikke ligefrem noget godt for billederne – haha!

God første søndag i advent, åh hjælp hvor er julen tæt på!

This post is also available in: English