Jeg er i fuld gang med at drømme om forår, og ignorere alle tanker om minus grader. I stedet er jeg gået igang med at kigge efter trench coats til foråret. Så kan det være foråret kommer snigende efterfølgende.

Når man som mig, render rundt i fyldige petticoats til hverdag, så duer de helt almindelige trench coats ikke. Der skal nemlig være plads til kjolerne også, så det kræver en trench coat med swing i.

Lige nu er der ikke så mange swing trench coats på markedet. Men det gør ikke så meget, når dem der er på markedet, er virkelig fine.

Vi starter med Miss Candyfloss Antonella-Minty – Canvas swing coat. Den fineste mintgrønne swing trench coat, perfekt til foråret.

Trench coaten kan blandt andet købes her, men også ved en del andre webshops, inklusive et par danske.

Nummer to på listen er også en Miss Candyfloss model, og det er den næste egentlig også. Denne model hedder Cassandra-Sandy, og er vandtæt. YAY… altså regnjakke og trench coat i et, så bliver det ikke bedre.

Trench coaten kan blandt andet købes her, men også ved en del andre webshops, inklusive et par danske.

MissCandyfloss trench teal

Nu til min personlige favorit, Miss Candyfloss – Cassandra-kat. Den helt fantastiske farve i blågrøn, og derudover er den også vandafvisende. Så det er ikke bare en flot swing trench, men også en regnfrakke – yes, jeg er fan!

Trench coaten kan findes her, og som det ser ud lige nu, så kan den kun findes direkte ved Miss Candyfloss.

Videre til næste mærke, her finder vi Collectif’s Korrina swing trench coat. Endnu en gudeskøn trench coat. Min fornemmelse er at den ikke er super varm, og det derfor ikke er helt varm nok endnu. Derfor kan man dog godt have den hængende i skabet til tiden er inde.

Trench coaten kan findes her.

Samme fine trench coat og mærke, bare en fin sandfarvet model.

Trench coaten kan findes her.

Har du en favorit?

This post is also available in: English