Vinteren nærmer sig med meget hastige skridt, og inden længe er det bidende koldt og ulideligt at være udenfor. Hvad gør man så når man ikke går i varme sweatre og tykke bukser, men stadig gerne vil gå i fine kjoler?  Her er mine bedste tips til at komme igennem vinteren, selvom du går i kjole og nederdele.

Sådan holder jeg varmen i mine rockabilly kjoler om vinteren:

Mindst to par strømpebukser

Når det er koldt bruger jeg gerne et par strømpebukser med kashmirblend, det er varmt og vanvittigt blødt modsat uld som varmer men kan kradse en del. Når vinteren er på sig højeste tager jeg et par ekstra strømpebukser oven på – nogen gange tilføjer jeg også varme strømper til outfittet, de skjules dog af skoene.

Tip: Emilio Cavallini laver nogen fantastiske strømpebukser med kashmirblend.

Petticoats

Det er ikke en hemmlighed at jeg ikke selv er bleg for at springe i et petticoat, og det er faktisk en glimrende idé hvis man gerne vil holde varmen i de koldere måneder. Ikke nok med de er farverige, så varmer de også rigtig godt.

Uldblend er guld værd!

Når du køber nyt tøj til vinter skal du se efter tøj med uld i, ikke så meget så det kradser men nok til det varmer. Jeg er især glad for mine uld nederdele som jeg bruger hele vinteren og af og til også om sommeren.

Varme sko

Om vinteren går jeg kun i varme støvler, nogen med en god sål og gerne op til knæene. Her kan især Lola Ramonas støvler anbefales, de passer ind i stilen men er derudover også behagelige og super varme.

Cardigans

Jeg bruger cardigans hele året, men især om vinteren er jeg glad for mine lidt tykkere cardigans. Jeg bruger dem over min bluse eller kjole for at holde på varmen. Det er en god måde at tilføje ekstra lag på, uden at gå på kompromis med stilen.

vinterxia

En ordentlig vinterfrakke

Lad være med at gå på kompromis med vinterfrakken, vælg en ordentlig een og helst en med uld som holder dig varm. Min egen var ret dyr, en Karen Milen på tilbud til 2250 kr. til gengæld går jeg stadig med den på fjerde sæson og den er fantastisk varm.

Hvad gør du for at holde varmen i dine kjoler om vinteren?


English version

Translation: Denmark is pretty cold during winters, and i do not want to wear anything else than dresses and skirts. I love my style, and want to wear what i love most summer or winter. So this is my best tips for staying warm in rockabilly dresses when the winter kicks in:

Wear at least 2 pairs of tights: So your can’t keep warm in tights? Wear two pairs! Preferably a blend with warm kashmir. If it’s really cold i will even add warm socks.

Petticoats: I love adding petticoats to my outfit, during winter they also help keep me warm.

Wear wool blend clothes: Add wool items to your wardrobe, i love my wool skirts that keeps me warm during winter, they are much warmer than regular skirts and dresses.

Winter boots: Buy yourself a nice and warm pair of boots, i bought boots from Lola Ramona which goes perfectly with my outfits and are both warm and great to walk around with. The boots will help you keep warm when it’s really cold.

Cardigans are amazing: Add a warm and beautiful cardigan to your outfit to help you keep warm. Layers will help you keep the cold out, and still looks great with rockabilly dresses. 

Buy yourself a warm winter coat: Do yourself a favor and buy a good coat, one with wool. There’s a huge variety of beautiful coats that goes perfectly with rockabilly dresses. Buy one in good quality instead of going for the wrong one. 

This post is also available in: English