Det er omkring et halvt år siden, at jeg lavede en Victory Rolls guide i step by step form, et billede siger mere end 1000 ord – så derfor må en video jo sige endnu flere ord. Denne version er lidt tættere end den jeg viste sidste gang, men for mig er det stadig en god hverdags rockabily opsætning.

Skal du igang med victory rolls for første gang har jeg tre råd: Tålmodighed, øvelse og toupering. Det tager tid og øvelse at få det til at lykkedes, men med en god toupering ved rødderne kommer man langt. Derudover foretrækker jeg selv at lave løkken til rullen langt ude i spidsen at håret, og derefter rulle løkken ind mod hårbunden for at få et pænt resultat.

Hvad synes i om videoerne på bloggen?

Jeg vil gerne forsøge at lave lidt flere hverdags rockabilly videoer, især nu hvor der er så iskoldt og mørkt at det kan være svært at få taget billeder udenfor.

This post is also available in: English