6.5 aaar

65 aar -8

6.5 aar -1

6.5 aar -2      6.5 aar -9
6.5 aar -10

6.5 aar -7

65 aar -6
Igår var dagen hvor denne fantastiske mand og jeg har været sammen i 6,5 år, hold nu op hvor er det langt tid, og hvor har det været fantastisk. Det her var også den sidste hele eller halve årsdag vi kommer til at fejre sammen som kærester, for om ikke så lang tid skal vi giftes. Jeg glæder mig mere end ord kan beskrive og jeg kan slet ikke vente til at vi kommer til at dele samme efternavn og en ny fremtid sammen som familie.

Vi har været sammen i medgang og modgang og boet sammen i Odense, Malmø og København. Vi har holdt hinanden ud når det var lidt anstrengende og grint sammen resten af tiden, jeg kan slet ikke forestille mig en hverdag uden ham.

Han er simpelthen det bedste jeg ved.

Translation: Yesterday my boyfriend and i celebrated 6,5 years together.