Jeg har i noget tid gået og overvejet at investere i en Clarisonic Mia 2, men med en pris på 1095 kr. er det ikke “bare noget” man går hen og køber. Så da turen gik til New York tænkte jeg at det var tid til at investere, jeg gik igang med at undersøge priserne og fandt ud af at man kan gøre sig et ret godt køb i Københavns lufthavn, det er godt og vel samme pris som i USA, men med den klare fordel at det er på danske vilkår og med europæisk stik.  Så allerede inden ferien gik igang købte jeg denne her:

clarisonic

Jeg har brugt min Clarisonic Mia 2 i halvanden uge og er både imponeret og tilfreds. Allerede efter første dag var min hud babyblød! Jeg elsker den allerede – der går nogen uger før jeg kan se rigtige resultater, men er slet ikke i tvivl om jeg har gjort mig en god investering – jeg kan i hvert fald så småt se forbedringer, min hud er glattere og bliver pænere for hver dag jeg bruger den – selv Jesper har kommenteret det.

Jeg giver jer en fuld anmeldelse om nogen uger, indtil da vil jeg gerne høre fra jer derude – har i erfaringer med Clarisonic?

Translation: I bought this Clarisonic Mia 2 in the airport before leaving for New York, i already love this thing and have begun to notice minor changes. I’ll get back to you in a few weeks with a full review.