DSCF0526Torsdag d. 9 april var jeg og Jesper inviteret til sleepover of the year hos Urban house. Kender du ikke til Urban house, kan jeg fortælle at det er et unikt hotel og hostel placeret i hjertet af københavn – 100 meter fra hovedbanegården.

Urban house er “the new kid in town” og er kun lige åbnet, og jeg kan hel ærligt sige at jeg synes konceptet er fantastisk og noget ud over det sædvanlige. urban-ground-floor-update1

Huset er udstyret med flere forskellige usædvanlige ting som du ikke normalt finder på et hotel – fx. en tatovør eller en cykel shop? Men tro det eller ej – det fungerer.

Når jeg leder efter hotel er der 4 afgørende faktorer:

– Lokationen
– Gratis WiFi
– Dobbeltseng
– Eget toilet og bad

Urban house opfylder alle disse punkter, men hos Urban house har de formået at gøre selveste huset så attraktivt at du har lyst til at være på hotellet. Uanset om det er stillerummet, biblioteket, loungeområdet eller noget helt fjerde  – jeg elsker det!

Jesper og jeg var inviteret til Sleepover of the year hvilket indebar en tour rundt på hotellet, historien om huset, drinks, aftensmad og en overnatning.

Desværre havde jeg ikke et objektiv med som kunne fange billeder af værelserne – men dem kan du se på UrbanHouse.me eller eventuelt på Laura’s blog som også var med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlle de ansatte, jeg har sjældent været et sted med et mere imødekommende personale.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSCF0431Der slappes af i et stort fællesområde med alt hvad hjertet kan begære.

DSCF0429Står du og mangler en tatovering?

DSCF0425Stort selvbetjeningskøkken – perfekt til dig der backpacker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEfter touren var det tid til coctails de var FABELAGTIGE – her ses Urban passion (smager som solero ..mmhhh) og Vesterbronx med blodappelsin. – Coctails koster kun 75 kr.

DSCF0458Derefter fortalte Tristan os om New Europe Tours som giver gratis tours i København (og andre storbyer i Europa) – hørte i det.. gratis? Smukt koncept.

DSCF0402Sulten meldte sig på og det var tid til en Hot Dog som kunne afhentes ved de søde piger i det åbne køkken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATro mig… de var mindst lige så gode som de ser ud. – 35 kr. for Hot Dog og 60 kr. med fritter!

DSCF0472Tørste skal man ikke, Natasa var en af de mange som tog sig utrolig godt af os.

OLYMPUS DIGITAL CAMERACoctails, coctails, coctails…

DSCF0488En decideret afhængighed!

Efter lidt drinks og hyggesnakken med de andre deltagere fandt Jesper og jeg op på værelset. Som tidligere nævnt har jeg desværre ingen billeder fra værelset. Alle værelser er pæne, med et nyere badeværelse – efter min mening er det alt man har brug for på et værelse for at sove som et lille barn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSCF0518Dagen efter stod vi op til morgenbuffet og friskbrygget Nespresso – lige hvad man har brug for. 

Jeg gentager mig selv – Urban house er et virkelig godt koncept, du har hvad du har brug for på værelset og meget mere end du har brug for på hotellet, og du har lyst til at være til tilstede på hotellet.

Der er virkelig tænkt på alt, og især for backpackers kan jeg se store fordele ved at være på hotellet.

Jeg kommer af åbenlyse grunde nok ikke til at overnatte på hotellet igen – nu hvor det kun ligger 1,5 kilometer fra vores hjem, men jeg kan kun opfordre venner og bekendte til det.

Til gengæld skal jeg helt sikkert tilbage og drikke en coctail og en hot dog – dem er jeg blevet afhængig af… mmhhhh!

Translation: Last week Jesper and i stayed at the Urban House for a Urban House experience, Urban house is “the new kid in town” a hotel and hostel located only 100 meters from the main trainstation in Copenhagen. Urban house is not only a hotel or hostel it’s so much more and contains a tattoo shop, bike shop, washing room, self- service kitchen, lounge area, cinema room and much much more. ‘

We had a great time, our room contained a bed, free WiFi and private bathroom – everything we are looking for when staying at a hotel .