Sommeren der snødMå jeg godt have lov til at sige at jeg føler mig lidt snydt for sommer i år? Altså, jeg er normalt altid vejr-optimist, den der irriterende der findes ikke dårligt vejr- typen, men med det sagt, så er det virkelig ikke at vejret har været specielt sommeragtigt i år.

Jovist… der var da vist en smule sommer da min pre-bryllupshjerne stadig var under et massivt planlægningspress, men det sidste stykke tid har der ikke været meget sommer i vejret.
Jeg savner aftener i solen og rosé på græsset, spontane grillaftener og alt det sommeren medfører som får en til at slappe en smule mere af. Jeg mangler ligesom noget af det ekstra overskud som sommeren plejer at give mig, de lange lyse aftener som giver flere timer og det rigtige sommertøj til de varmeste dage.

For det er bare som om at man ikke helt lige så fantasifuld og afslappet på de grå sommerdage, som man er på de gode sommerdage.

Er det kun mig der føler mig en smule snydt af sommeren? Det er gået alt for stærkt i år!

Translation: Summer in Denmark has been less summer-ish than it usually is, we have has a lot of rainfull and grey days, and the temperature has been low as well. A few weeks ago i biked to work with gloves on (in august!? wtf!), usually i’m not the one to complain, but i have to admit that this summer i do feel a bit cheated by the weather, I a lacking my ekstra energy and the summer feeling with warm barbecue nights and drinking rosé in the sun.