Okay okay… bær over med mig, men jeg har kun 3 måneder hvor jeg rigtg kan tillade mig at være totalt Halloween tosset før folk begynder at se lidt mærkeligt på mig. Det kan jo være der er en enkelt Halloween tosse derude som mig – so here we go! 8 Rockabilly Halloween kjoler og nederele.

Den mest almindelige Halloween kjole, og første bud er Lady V Londons Hearts and daggers kjole som også kan bruges som hverdagskjole. Printet gør den dog ganske Halloween venlig alligevel, med hjerter og roser.

Kjole nummer to er Lady V Londons black magic kjole som mellem os, i øvrigt også er på tilbud.

Det tredje bud er en af favoritterne, den kan i øvrigt også fåes som kjole, her har vi fat i Hell Bunnys pumpkin bat nederdel i den fiiiiineste lilla.

Kjole nummer fire er Hell Bunnys Skeleton print kjole i sort og lilla, endnu en Halloween klasiker.

Kjole fem er en Lindy Bop kjole i Audrey Sinister print også en riiiigtig fin Rockabilly Halloween kjole med varme og lilla farver og fint print.

Nummer 6 er en nederdel fra Lindy Bop med Priya print også i fina lilla Halloween farver.

Kjole nummer syv er igen fra Hell Bunnys Pumpkin spider Halloween kjole som i øvrigt også kan findes på udsalg.

Den sidste i denne omgang er Hell Bunnys Ghost pumpkin kjole, en fin kjole med Peter Pan krave og også helt i stil med Halloween stilen.

Er det kun mig der er helt tosset med Halloween?