DSC_7117

DSC_7148

DSC_7140

DSC_7146

DSC_7165

DSC_7171slider

Det er lige før jeg føler mig som madblogger disse dage, men no worries – det kommer aldrig til at ske, altså jeg er typen der kun kan finde ud af at lave mad som kommer i en box – fx. lasagnette, det er jeg til gengæld super god til!

Bare rolig, imorgen skal jeg nok vise jer den nye kjole og strutskørt jeg har købt, yay! den er så fin!

Idag har jeg til gengæld brugt stort set hele dagen i køkkenet sammen med Jesper for at lave hjemmelavede chips til nytårsaften, og selvom det da ganske vidst tog næsten hele dagen tror jeg bestemt det bliver det værd. Vi lavede både almindelige kartoffelchips og rødbedechips, det er ikke den “sunde slags”, men det er til gengæld den sprøde slags. Jeg synes egentlig også bare man skal nyde nytåret uden at tælle kalorier, det foretrækker jeg i hvert fald.

Efter en hel dag i køkkenet er jeg i hvert fald klar til at springe i seng, for imorgen venter der jo atter en dag på arbjedet.

Translation: We spent the day in the kitchen making our own potato and beetroot chips for new years, i think it’s gonna be really nice to eat the one’s we made our selves instead of those bought in the store.