Tingene er lidt crazy for tiden, og jeg er lidt mere presset end normalt og så må man prioritere lidt anderledes end man plejer,  så her kommer den – torsdagslisten… liiiiidt forsinket. Bedre sent end aldrig, ik? :)

baldersneHvornår kommer du normalt i julehumør?
De sidste par år har jeg haft lidt svært ved at finde julestemningen.. jeg ved ikke om det er fordi jeg er blevet mere voksen eller bare dårligere til at købe julegaver. Sne plejer dog at hjælpe rigtig meget, så jeg håber på en masse sne meget snart.

Hvad tænker du meget over for tiden? 
Jeg stresser lidt over julegaver… kan ikke helt overskue dem – generelt er jeg ikke helt fan af julen, jeg synes det er en smule for stressende ikke mindst fordi der er så mange ting på jobbet som gerne skal afsluttes inden helligdagene.

Hvad har du senest pinnet på din Pinterest?
DIY-Confetti-Dipped-Balloons-600x900
Det her billede – kilde

Hvor mange bøger ejer du?
Under 10 tror jeg… jeg læser virkelig ikke særligt mange bøger, jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har læst en bog.

Hvornår gik du i seng igår?
Jeg var alene hjemme og har haft den mest pressede uge jeg kan komme i tanke om, så efter at have slappet af til alt for mange afsnit af Drop dead diva gik jeg i seng og sov kl. 23. Jeg stod først op 10.30 så idag er jeg noget mere udhvilet end jeg har været længe.

Hvilken farve neglelak har du oftest på neglene? 
Rød eller orange, det er som om at de farver passer ret godt til mig.

NYC
Hvis du selv kunne bestemme hvor du befandt dig lige nu, hvor ville det så være? 

Jeg drømmer mig væk til New York hele tiden og nu er ingen undtagelse – åh hvor vil jeg gerne tilbage til den magiske by. En stor drøm er at opleve julen i NYC – det må være noget så smukt.

Fortæl noget om dig selv som de fleste ikke ved? 
Hvis jeg bliver sur, ked af det eller nervøs slår jeg ud i rødme på halsen og brystet. Det er ret irriterende ooooog lidt afslørende i øvrigt.

kortereHvad overvejer du for tiden?
At klippe mit hår kortere.. er bare bange for at jeg fortryder det til brylluppet – det er nok den evige kvindekrise… er det ik?

Hvor ofte farver du dit hår? 
En gang om måneden får det en tur – ellers falmer det for meget.

Hvad skal du lave imorgen? 
Hvis det er godt vejr håber jeg på at få taget lidt bedre – hvis ikke står den på julegaveshopping.

Translation: A VERY delayed thursday list…