Turen går til Hong KongJeg bliver en smule pjattet ved tanken om at vi skal til Hong Kong på bryllupsrejse! Det er lidt uventet, for planen var egentlig at vi ville til New York og San Francisco – men da priserne på hoteller i New York var mildest talt vanvittige blev vi enige om at tænke helt ud af boksen og prøve noget helt andet end vi har prøvet før.

Vi gik i tænkeboks og søgte rundt på nettet og pludselig var beslutningen meget nem – lad os prøve noget vi aldrig har prøvet før – Asien og nærmere betegnet: Hong Kong!

Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften, det bliver skørt og anderledes end jeg troede vores bryllupsrejse skulle være, men mest af alt er jeg sikker på det bliver rigtig godt.

Modsat New York som jeg har besøgt før, så ved jeg INTET om Hong Kong. Så jeres tips er mere end velkomme – alt kan bruges.

Translation: Originally we planned to go to NYC and San Francisco on our honeymoon, but the prices for hotels in NYC is beyond crazy. So we decided to try something completely different for us and went with Hong Kong instead. I can’t wait to go – if you have any tips to share, please do so. I know nothing about Hong Kong.