1 – British Retro – Queen Bee’ Cool Blue Vintage 50’s Style Swing Dress // 2 – Unique Vintage watermelon dress // 3 – Collectif Mainline Dolores Tahiti Palm Print Doll Dress // 4 – Collectif Mainline › Collectif Mainline Chloe Gingham Swing Dress // 5 – Collectif Vintage Jade Seashell Border Swing Dress // 6 – Lady V London – Vintage Red Rose floral print // 7 – Dolly and Dotty – Lily Short Sleeved 50’s Pleated Dress // 8 – Dolly and Dotty – Annie Retro Orchid Floral Swing Dress

Det er virkelig et godt tidspunkt at gøre sig nogen fantastiske udsalgskup online. Der er udsalg mere eller mindre alle steder, og flere af stederne sparer du over 50%.

Her er 8 af mine favoritter, lige fra bier til vandmelonprint! Var det ikke fordi jeg allerede har en vandmelon nederdel og en vandmelon kjole, ja så havde jeg nok også for længst købt ovenstående fantastiske vandmelon kjole. Jeg synes dog ikke at mit hår fungerer så godt med røde kjoler, så derfor har jeg indtil videre holdt mig tilbage fra at købe kjolen – men derfor kan jeg jo godt tippe jer om det.

God udsalgsshopping!

This post is also available in: English