Nederdel: Unique Vintage karrusel nederdel // Underskørt: Sams Petticoat // Bluse: Message

Jeg har altid været fan af Unique Vintages udvalg af nederdele, de er så fine og anderledes, så man kan faktisk ikke andet end af forelske sig i dem. Derfor var det ret svært at stå i deres Burbank butik med 5 nederdele i prøverummet, og lysten til at købe dem allesammen med hjem I sidste ende måtte jeg skære 3 af dem fra, og nøjes med 2 nederdele – for billige er de altså heller ikke.

Nederdelen her, er selvfølgelig en af dem jeg valgte, og hvor er jeg tilfreds med mit valg. Den gør mig glad hver eneste gang jeg har den på, for det er da fantastisk at rende rundt med en karrusel nederdel på en helt almindelig dag.

Jeg har sammensat nederdelen med en almindelig hverdags bluse fra Message, og et sort petticoat fra Sams, på den måde får nederdelen lov til at tale for sig selv, det synes jeg den fortjener.

Nyd søndagen derude – det har jeg planer om at gøre.

This post is also available in: English