Jeg er ikke specielt god eller opfindsom når det kommer til mad, én ting er at jeg kan brænde alt på, en anden ting er jeg bare ikke er særlig fantasifuld når det kommer til mad, så det ender nærmest altid med at være det samme man får, lavet på mere eller mindre samme måde.

Nu er der til gengæld en der har løst den del, det er Kost shop som findes på Vesterbro (yes, det er nærmest meant to be!).
DSC_7801Kost shop finder du på Sønder boulevard, i en lille hyggelig krog med lækre råvarer.DSC_7769Hver uge findes der nye og forholdsvis lette og hurtige retter som man kan få med hjem, klar til madlavningen. DSC_7758

DSC_7766

DSC_7780Butikken er indrettet med lækre friske råvarer i god kvalitet og økologisk frugt og grønt. DSC_7848
Når retten er valgt får man en pose med alt hvad man behøver, perfekt afmålt.DSC_7862
Opskriften får man selvfølgelig med. DSC_7891
og efter lidt trylleri i køkkenet er maden klar.

Jeg er solgt. Jeg elsker at jeg kan få hurtig og spændende mad sammensat på en måde jeg ikke selv havde tænkt på – til rimelige penge. Derudover så synes jeg det er fedt at slippe for alt det madspild, i Sverige kunne vi altid købe frugt og grønt i de mængder vi skulle bruge, det kan man godt savne lidt i Danmark når man ikke er mere end to.

Indtil videre findes der kun en enkelt Kost shop, og den befinder sig på Sønder Boulevard 52 i København V.

Anbefalingen er hermed givet videre.

Translation: This week we tried out a new food shop nearby called “Kost shop”. You choose your meal to cool from the selections of the week and end up with a bag full of the ingredients you need. I’m a fan!